Mazda rx7 ???
Mazda rx7 ???
Patarkit man neispruseliui kas cia per fruktas 88m., 1.8 ? Siulo mainyt i mano s13. 
Re: Mazda rx7 ???
turbut 1.3 visgi, o kadangi toki klausima uzduodi, nerekomenduojuNissancik wrote:Patarkit man neispruseliui kas cia per fruktas 88m., 1.8 ? Siulo mainyt i mano s13.
Somebody do something! I've got a tank on my ass!
Visų pirmą 88 metų rotorinis modelis galėjo turėti tik 150 ag. Turbo versija paisrodė jei ne klystų bent metais vėliau (200 ag)
visų antra jei 1,8 tai turbūt radai ta tiurlinguota raudoną RX su golfo gti varikliu? prisipažink gi
yra pardavime bent pora tikrų rx-7 vienas atmosferinis (Kaune, rudos spalvos, šiek tiek pažistu savininka 130 kkm prabėgusi) vienas visagine - turbo II raudonas 200+ kkm prabėgęs.
Dabar tikslai nepasakysiu kiek kainavo kapitalinis remontas vienam kolegai iš Klaipėdos kai tvarkė jis savo 91 metrų rx-7 kabriką Kaune, visas detales (įskaitant ir patį rotorių) siuntė iš štatų. Nenoriu sumeluoti bet nuo 1 iki 2 tūkst euru diapazone pinigų gavosi visam šitam malonumui.
visų antra jei 1,8 tai turbūt radai ta tiurlinguota raudoną RX su golfo gti varikliu? prisipažink gi
yra pardavime bent pora tikrų rx-7 vienas atmosferinis (Kaune, rudos spalvos, šiek tiek pažistu savininka 130 kkm prabėgusi) vienas visagine - turbo II raudonas 200+ kkm prabėgęs.
Dabar tikslai nepasakysiu kiek kainavo kapitalinis remontas vienam kolegai iš Klaipėdos kai tvarkė jis savo 91 metrų rx-7 kabriką Kaune, visas detales (įskaitant ir patį rotorių) siuntė iš štatų. Nenoriu sumeluoti bet nuo 1 iki 2 tūkst euru diapazone pinigų gavosi visam šitam malonumui.
nu tai tas pats, vienas klubietes kažka sapaliojo jį pirkti bet kai pamatė tai kažkodėl noras praejo, nežinau aš ten detalių tos peržiūros... jis turbūt toli nuo idealios būklės buvo, žinoma ant kiek arti tos būklės gali būti RX-7 su VW varyklių... ainana...Nissancik wrote:Kiek nupasakojo,tai variklis 1.8 raudonas,tiurlinguotas.
- slim_shady
Gal cia apie sita raudona kalba sukasi
http://www.autoplius.lt/lt.php/2
Man tai ji visai nieko atrodo, niezti nagai tokia isbandyti
Gal kas nors ka nors apie ja zinote? kokia jos bukle galetu buti?
Man tai ji visai nieko atrodo, niezti nagai tokia isbandyti
Gal kas nors ka nors apie ja zinote? kokia jos bukle galetu buti?
'92 Nissan 200SX sold...
Riding '93 B4 2.3l 131AG
Riding '93 B4 2.3l 131AG
wa sito nezinau ant masinos tik rx8 parasita daugeu nieko reike paklaust kita kart bet jsi myznius pre swesoforo daweu gazo ir nulekeu nei nesiwijo o taip norejau paziuret kaip ce pro mane kai pro stowinty praleks bet kur tau gal ten warztu prisukti pedalai kad iki grindu neitu nuspaust
kazkur skaiceu kad rotoriniam matarui apsukos yra px? tiesa? tik kad jo rezervas mazas labai
Gs430
turiu viena pazystama, rotoriniu varikliu myletoja ir gerbeja, tai pasak jo 100 000 km, nesvarbu kaip vaziuojant ir viskas... o kapitalini geriausiai ir arciausiai gali atlikti lenkijoj, tik del kainos nezinau. berods klaipedoje yra kazkoks gerbeju tipo klubas, nes is jo viena rx7 pirko jie.
Volvo S80 2.5 TDI 1999
MG MGF 1,8i 1998 (parduodu/keiciu)
MG MGF 1,8i 1998 (parduodu/keiciu)
Gal jam tiesiog apkatke koki pirma 1000 km. Tam High Power trauka yra aukshtai, o sukasi ar ne iki 9000 rpm.wanadoo wrote:wa sito nezinau ant masinos tik rx8 parasita daugeu nieko reike paklaust kita kart bet jsi myznius pre swesoforo daweu gazo ir nulekeu nei nesiwijo o taip norejau paziuret kaip ce pro mane kai pro stowinty praleks bet kur tau gal ten warztu prisukti pedalai kad iki grindu neitu nuspaustkazkur skaiceu kad rotoriniam matarui apsukos yra px? tiesa? tik kad jo rezervas mazas labai
melas. Rotoriu resursas gali iki 200kkm siekti o gal ir daugiauDeeDee wrote:turiu viena pazystama, rotoriniu varikliu myletoja ir gerbeja, tai pasak jo 100 000 km, nesvarbu kaip vaziuojant ir viskas...
Kažkoks klubelis tikrai yra neformalus. Bet turbūt greičiausiai VIlnius-Kaunas geografijos. Nes teko šiek tiek susidurti su rx-7 IIIgen savininku tai buvo užsiminęs apie kažką panašaus. O rotoriui kapitalini padaryti yra meistras Kaune.DeeDee wrote: o kapitalini geriausiai ir arciausiai gali atlikti lenkijoj, tik del kainos nezinau. berods klaipedoje yra kazkoks gerbeju tipo klubas, nes is jo viena rx7 pirko jie.
Q: trecia mazda?pavlucho wrote: vat ir man idomu. kaip jis vaziuoja...eisiu sian i dragriunus pabandysiu.
The wheels of his ....... exploding on the highway like a slug from a .45.
Gripping the wheel, his knuckles went white with desire!
400 horsepower of maximum performance piercing the night...
This is black sunshine
Gripping the wheel, his knuckles went white with desire!
400 horsepower of maximum performance piercing the night...
This is black sunshine
tikrai melasKošakas wrote: melas. Rotoriu resursas gali iki 200kkm siekti o gal ir daugiau![]()
o nusipirkt, kad pries kitus "kietai " atrodyt ar tik siaip turet rotorine masina tai man atrodo visiskas pravalas
manau pravalas yra tame kad siauraakiai duoda garantija 100.000km tam varikliui ir jei tai sutampa su jo resursu tai jie totalus apsivozeliai. galesiu po triju metu parasyt kas is jo liks.meemyself wrote: tikrai melasnet new rx-8 resursas 100 000-150 000 km. priklausomai nuo to kaip vaziuoji. o ir apskritai turet rotorini aparata tai reikia gerai, labai gerai raukt apie ji ir tada paciam krapstyti
o nusipirkt, kad pries kitus "kietai " atrodyt ar tik siaip turet rotorine masina tai man atrodo visiskas pravalas