Mazda rx7 ???

323 GTX, GTR; 626 turbo; RX-7; MX-5 etc performance modeliai (taip pat Ford Probe bei kiti Ford modeliai, kurie shiaip jau yra Mazdos ;) ).
Nissancik

Mazda rx7 ???

Post by Nissancik »

Patarkit man neispruseliui kas cia per fruktas 88m., 1.8 ? Siulo mainyt i mano s13. :oops:

Conan

Re: Mazda rx7 ???

Post by Conan »

Nissancik wrote:Patarkit man neispruseliui kas cia per fruktas 88m., 1.8 ? Siulo mainyt i mano s13. :oops:
turbut 1.3 visgi, o kadangi toki klausima uzduodi, nerekomenduoju
Somebody do something! I've got a tank on my ass!

meemyself

Post by meemyself »

1.3 l 182hp turbo, nors priklauso nuo modifikacijos (turbinine atrodo gtu) ir gali buti non turbo rx-7 gx.

wanadoo

Post by wanadoo »

tu bent isiwaizduoji kur artimeuses rotoriniu warikliu tokiu kaip mazdos rx servisas? iswis mazda rx tai butu paskutine masina kure as pirkceu wazineti lietuwoje :)
Gs430

Košakas

Post by Košakas »

Visų pirmą 88 metų rotorinis modelis galėjo turėti tik 150 ag. Turbo versija paisrodė jei ne klystų bent metais vėliau (200 ag)

visų antra jei 1,8 tai turbūt radai ta tiurlinguota raudoną RX su golfo gti varikliu? prisipažink gi :)

yra pardavime bent pora tikrų rx-7 vienas atmosferinis (Kaune, rudos spalvos, šiek tiek pažistu savininka 130 kkm prabėgusi) vienas visagine - turbo II raudonas 200+ kkm prabėgęs.

Dabar tikslai nepasakysiu kiek kainavo kapitalinis remontas vienam kolegai iš Klaipėdos kai tvarkė jis savo 91 metrų rx-7 kabriką Kaune, visas detales (įskaitant ir patį rotorių) siuntė iš štatų. Nenoriu sumeluoti bet nuo 1 iki 2 tūkst euru diapazone pinigų gavosi visam šitam malonumui.

Nissancik

Post by Nissancik »

Kiek nupasakojo,tai variklis 1.8 raudonas,tiurlinguotas.

Košakas

Post by Košakas »

Nissancik wrote:Kiek nupasakojo,tai variklis 1.8 raudonas,tiurlinguotas.
nu tai tas pats, vienas klubietes kažka sapaliojo jį pirkti bet kai pamatė tai kažkodėl noras praejo, nežinau aš ten detalių tos peržiūros... jis turbūt toli nuo idealios būklės buvo, žinoma ant kiek arti tos būklės gali būti RX-7 su VW varyklių... ainana...

Groozdas

Post by Groozdas »

wanadoo wrote:tu bent isiwaizduoji kur artimeuses rotoriniu warikliu tokiu kaip mazdos rx servisas? iswis mazda rx tai butu paskutine masina kure as pirkceu wazineti lietuwoje :)
nu nesakyk.. mielai paimciau FD3S '95 pigei...

slim_shady

Post by slim_shady »

Gal cia apie sita raudona kalba sukasi :arrow: http://www.autoplius.lt/lt.php/2 :?:
Man tai ji visai nieko atrodo, niezti nagai tokia isbandyti :D
Gal kas nors ka nors apie ja zinote? kokia jos bukle galetu buti?
'92 Nissan 200SX sold...:(
Riding '93 B4 2.3l 131AG :)

wanadoo

Post by wanadoo »

mano mieste wenam pazystamui uztaj kad geraj 12 klase baige ir buwo geras tewelio waikelis dowanu nupirko rx-8 ! reikes paprasyt kad pawestu :) idomu kaip rx8 eina? tas jau nawjeuses jei taip waziuoja kaip atrodo tai zjbs
Gs430

DeeDee

Post by DeeDee »

bet jam tevas greit vaziuot neleidzia :lol: klaunu seimyna
Volvo S80 2.5 TDI 1999
MG MGF 1,8i 1998 (parduodu/keiciu)

Airbog

Post by Airbog »

Paprasta ar High Power?

wanadoo

Post by wanadoo »

wa sito nezinau ant masinos tik rx8 parasita daugeu nieko reike paklaust kita kart bet jsi myznius pre swesoforo daweu gazo ir nulekeu nei nesiwijo o taip norejau paziuret kaip ce pro mane kai pro stowinty praleks bet kur tau gal ten warztu prisukti pedalai kad iki grindu neitu nuspaust :D kazkur skaiceu kad rotoriniam matarui apsukos yra px? tiesa? tik kad jo rezervas mazas labai
Gs430

DeeDee

Post by DeeDee »

turiu viena pazystama, rotoriniu varikliu myletoja ir gerbeja, tai pasak jo 100 000 km, nesvarbu kaip vaziuojant ir viskas... o kapitalini geriausiai ir arciausiai gali atlikti lenkijoj, tik del kainos nezinau. berods klaipedoje yra kazkoks gerbeju tipo klubas, nes is jo viena rx7 pirko jie.
Volvo S80 2.5 TDI 1999

Airbog

Post by Airbog »

wanadoo wrote:wa sito nezinau ant masinos tik rx8 parasita daugeu nieko reike paklaust kita kart bet jsi myznius pre swesoforo daweu gazo ir nulekeu nei nesiwijo o taip norejau paziuret kaip ce pro mane kai pro stowinty praleks bet kur tau gal ten warztu prisukti pedalai kad iki grindu neitu nuspaust :D kazkur skaiceu kad rotoriniam matarui apsukos yra px? tiesa? tik kad jo rezervas mazas labai
Gal jam tiesiog apkatke koki pirma 1000 km. Tam High Power trauka yra aukshtai, o sukasi ar ne iki 9000 rpm.

Košakas

Post by Košakas »

DeeDee wrote:turiu viena pazystama, rotoriniu varikliu myletoja ir gerbeja, tai pasak jo 100 000 km, nesvarbu kaip vaziuojant ir viskas...
melas. Rotoriu resursas gali iki 200kkm siekti o gal ir daugiau :)
DeeDee wrote: o kapitalini geriausiai ir arciausiai gali atlikti lenkijoj, tik del kainos nezinau. berods klaipedoje yra kazkoks gerbeju tipo klubas, nes is jo viena rx7 pirko jie.
Kažkoks klubelis tikrai yra neformalus. Bet turbūt greičiausiai VIlnius-Kaunas geografijos. Nes teko šiek tiek susidurti su rx-7 IIIgen savininku tai buvo užsiminęs apie kažką panašaus. O rotoriui kapitalini padaryti yra meistras Kaune. :)

pavlucho

Post by pavlucho »

wanadoo wrote: idomu kaip rx8 eina? tas jau nawjeuses jei taip waziuoja kaip atrodo tai zjbs
vat ir man idomu. kaip jis vaziuoja... :wink: eisiu sian i dragriunus pabandysiu.

Torva

Post by Torva »

pavlucho wrote: vat ir man idomu. kaip jis vaziuoja... :wink: eisiu sian i dragriunus pabandysiu.
Q: trecia mazda? :wink: Hipo?
The wheels of his ....... exploding on the highway like a slug from a .45.
Gripping the wheel, his knuckles went white with desire!
400 horsepower of maximum performance piercing the night...
This is black sunshine

DeeDee

Post by DeeDee »

2kosakas, na jei man melavo tai tada ir as meluoju :oops: :D
Volvo S80 2.5 TDI 1999

GiedriuZ

Post by GiedriuZ »

pavlucho wrote: vat ir man idomu. kaip jis vaziuoja... :wink: eisiu sian i dragriunus pabandysiu.
Grazi rx8 :) Ee, gal nori parduoti jos ratus? :lol:

pavlucho

Post by pavlucho »

GiedriuZ wrote:
Grazi rx8 :) Ee, gal nori parduoti jos ratus? :lol:
gal kita sezona :wink:

meemyself

Post by meemyself »

Košakas wrote: melas. Rotoriu resursas gali iki 200kkm siekti o gal ir daugiau :)
tikrai melas :wink: net new rx-8 resursas 100 000-150 000 km. priklausomai nuo to kaip vaziuoji. o ir apskritai turet rotorini aparata tai reikia gerai, labai gerai raukt apie ji ir tada paciam krapstyti :wink:
o nusipirkt, kad pries kitus "kietai " atrodyt ar tik siaip turet rotorine masina tai man atrodo visiskas pravalas :oops:

pavlucho

Post by pavlucho »

meemyself wrote: tikrai melas :wink: net new rx-8 resursas 100 000-150 000 km. priklausomai nuo to kaip vaziuoji. o ir apskritai turet rotorini aparata tai reikia gerai, labai gerai raukt apie ji ir tada paciam krapstyti :wink:
o nusipirkt, kad pries kitus "kietai " atrodyt ar tik siaip turet rotorine masina tai man atrodo visiskas pravalas :oops:
manau pravalas yra tame kad siauraakiai duoda garantija 100.000km tam varikliui ir jei tai sutampa su jo resursu tai jie totalus apsivozeliai. galesiu po triju metu parasyt kas is jo liks.

spade

Post by spade »

Per kiek pravazhiavai?
DelSolSohcVtec BlueberryBeeProject
f31
Why waste time learning when ignorance is instantaneous?

pavlucho

Post by pavlucho »

spade wrote:Per kiek pravazhiavai?
su seske simta nuvaziavau per nepilnus du metus, su sita noreciau istempt ta malonuma iki triju metu.

Post Reply